Vegytisztítás

Válassz minket és minőségi szolgáltatásainkat!

A Megrendelő által beadott textília azonosítása az anyag és a tisztítási kresz ellenőrzését jelenti. Amennyiben minden rendben van, akkor a szükség szerinti foltkezelésre kerül sor, majd a szennyezettség mértékének megfelelően tisztításerősítő szert alkalmazunk. A foltkezelés a csak ipari használatra kifejlesztett vegyszerekkel történik, mégpedig a szennyező anyagnak megfelelőt alkalmazva.

Legkönnyebben azok a foltok távolíthatók el, amelyek frissek és még semmilyen „házilagos” módszerrel nem próbálták meg őket kiszedni.

Az otthoni csodaszerek általában többet ártanak, mint használnak.

A vegytisztítást perkóretilénnel végezzük. Ez egy környezetbarát technológia, mivel modern gépeink teljesen zárt rendszerűek. Kissé régies neve: száraztisztítás (azért nem nedves, mert nem vízzel történik). A tiszta ruhaneműt szükség esetén ismételt foltkezelésnek vetjük alá, majd vasaljuk, vagy csak gőzzel frissítjük, majd vállfán tároljuk. Sajnos előfordul, hogy nem minden foltot sikerül eltávolítani, mivel a foltképző és a textília kémiai reakcióba lépett, vagy egyéb okból oldhatatlanná vált. Ez azonban igen ritka! A tapasztalat, a lelkiismeretes munka és a professzionális felszerelés eredményre vezet!

Írj nekünk bátran!

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!

Kapcsolat