Vállalkozásoknak

Szakértő megoldások a textiliák és a környezet igényeit szem előtt tartva.
Kérj ajánlatot!Magánszemélyeknek

Tisztítóközpont

Budapesten a IV. kerületi tisztítónk a textíliák tisztítását helyben végezzük. Szalonunkban csúcsminőségű Miele, Schulthess, Alliance és Renzacci gépekkel dolgozunk, melyeket több évtizedes szakértelemmel rendelkező kollégáink felügyelnek.

A tisztítási folyamatokban a komplex funkciókkal ellátott gépek működését kollégáink a magas szakértelmükkel és precizitásukkal optimalizálják.

A textíliákat szükség esetén kézzel, a megfelelő tisztítószerekkel előkezeljük, így tökéletesítve a folyamatot.

Zöld mosás

A vegytisztítási eljárás során a gépezet a textíliák felső rétegéből egy speciális oldószer segítségével távolítja el a szennyeződéseket. A vegytisztító gépezet teljes programja computer által vezérelt, a tisztítás pedig zárt térben történik. A zárt térben végbemenő tisztítás, szagtalanítás nem szennyezi a környezetet, a tiszta és az enyhén szennyezett oldószerek tárolására két külön tartály van, így a környezetvédelem és a takarékosság egy gépben egyesül.

A zöld tisztítás további előnye, hogy a tisztítási hatékonyság felér a vegytisztítás hatékonyságával, azonban ennek az eljárásnak köszönhetően az allergiások, érzékeny bőrűek, ekcémások is panaszmentesen tudják élvezni a friss textíliáikat.

Szállítás - Határidők

A szállítási konstrukciókkal kapcsolatban kérje egyedi árajánlatunkat.

A határidők kapcsán mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ügyfeleink számára kedvező konstrukciókat biztosítsunk. A határidőkkel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot a menedzsmenttel.

Írj nekünk bátran!

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!

Kapcsolat