Szőnyegtisztítás

Válassz minket és minőségi szolgáltatásainkat!

A szőnyeg anyagától, fajtájától függően vegyileg, vagy mosással tisztítható. A szőnyeg vegytisztítása semmiben sem különbözik bármely más textília tisztításától. A különféle gépi, valamint a perzsaszőnyegek eredményesen mosással tisztíthatók. A technológiai sorban először – szükség szerint – a gépi porolón halad át a darab, majd a mosás következik.

Az általunk alkalmazott, úgynevezett mélymosásos eljárás biztosítja, hogy a szőnyeg belsejében lévő szennyeződést is eltávolítsuk. Ez az egyetlen olyan módszer, amellyel majdnem olyan tiszta lesz a szőnyeg, mint újkorában. A manapság elterjedt különféle otthon használható szőnyegtisztító gépek látványos eredményt hozhatnak, azonban nem szabad elfeledni: ez csak felületi tisztítás.

Nem kell tartani a perzsaszőnyegek mosásától sem! A jó állapotban lévők szinte újjávarázsolódnak minden károsodás nélkül. A gyengébb keleti szőnyegek esetében inkább a kíméletesebb vegytisztítás javasoljuk (amennyiben ez mérettől függően megoldható). Tapasztalt munkatársaink a megfelelő megoldást fogják ajánlani.

Kiegészítő szolgáltatásként vállalkozunk a szőnyegek szükség szerinti szegésére, rojtozásra. Keleti szőnyegek esetében a javítás is megoldható, bár talán inkább restaurálásának kellene nevezni azt a munkát, amellyel a régi darabok megmenthetők és értékőrzők lehetnek. A szegési, javítási, rojtozási megrendeléseket csak tisztítással együtt tudjuk vállalni, hiszen kollégáink csak a tiszta szőnyeggel tudnak dolgozni.

Írj nekünk bátran!

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!

Kapcsolat